Brummelhuis

U bent op zoek naar een uniek en persoonlijk ontwerp geheel toegesneden op uw situatie. Wij bieden u de mogelijkheid om uw woonwensen om te zetten in een concreet ontwerp, passend binnen uw budget en duurzaam gerealiseerd.

Onze architecten zijn u graag van dienst.

Samen met u inventariseren wij uw programma van eisen, de door u gewenste bouwstijl en het bijbehorende budget. Wij vertalen uw wensen en ideeën in een exclusief bouwplan, uniek voor uw ontworpen. In dit spanningveld, tussen droom en werkelijkheid, gingen vele opdrachtgevers u al voor. Wij laten u graag diverse voorbeelden hiervan zien

Wensen
Hoe wenst u te wonen en wat zijn uw verwachtingen? Wilt u 4 of 5 slaapkamers? Misschien denkt u aan een kantoor/werkkamer of slaap- en badkamer op de begane grond. Tuingericht of straatgericht wonen of allebei, waar gaat uw voorkeur naar uit? Houdt u van zonlicht, ruimte of meer van beslotenheid? Wilt u een kelder, erker, schoorsteen, tuinkamer, veranda, dakkapel, vide, eetkeuken, etc etc. Ook horen we graag uw wensen voor de nabij toekomst

Stijl
Wat past bij u? Welke uitstraling moet het ontwerp krijgen? Droomt u van klassiek en nostalgisch? Of gaat u voor modern en zakelijk. Wie weet wordt het traditioneel. Of voelt u meer voor een landelijk ontworpen woning? Wat u ook kiest, bedenk wel dat een beeldkwaliteitplan hierin ook bepalend kan zijn. Niet alles mag en kan op uw kavel. Ook het bestemmingplan met bijbehorende voorschriften speelt hierin een rol.

Budget
Met alleen de kavel en het huis bent u er nog niet. Bedenk dat er nog een keuken in moet. De aanleg van tuin, de bestrating en de inrichting van het huis komen erbij. Ook de kosten t.a.v. afwerking van wanden en vloeren is iets waar u rekening mee dient te houden. Dit geld ook voor legeskosten i.v.m. de benodigde vergunningen en voor de kosten m.b.t. de benodigde aansluitingen (gas, water, electra, riool, etc). Ook kan een eventueel benodigde diepere/andere fundering extra kosten met zich meebrengen.