ZeeBraBouw

ZeeBraBouw is een ervaren, kleinschalig, enthousiast bouwbedrijf uit Steenbergen. Opgestart in 2008 en specialist in betaalbare, individuele woningbouw in Zeeland en Brabant.  Ook voor projectbouw, utiliteitsbouw en verbouw staat ons bouwteam voor u klaar. Onze klanten vinden flexibiliteit onze grootste kracht.

Ga met ons in zee en profiteer van:

Flexibiliteit bij ontwerp en bouw

Omdat geen mens, noch woonwens, hetzelfde is, ontwerpt ZeeBraBouw voor elke opdrachtgever een unieke woning. Onze flexibele, traditionele bouwmethode geeft u alle vrijheid om uw eigen uitstraling, indeling en afmetingen te bepalen. De mogelijkheden zijn onbeperkt. En tijdens de bouw zijn wij al net zo flexibel, want kleine wijzigingen zijn tot het laatst toe mogelijk.

Heerlijk zorgeloze bouwperiode

Een huis bouwen kost tijd en energie en kan stressvol zijn. Niet bij ZeeBraBouw. Wij nemen het indienen van bouwplannen, het aanvragen van vergunningen en andere zorgen van u over. En u? U gaat een leuke, ontspannen bouwperiode tegemoet. Daarbij heeft u één aanspreekpunt en kunt u rekenen op heldere communicatie en goede begeleiding. Van ontwerp naar materiaalkeuze. Van bouw naar afwerking.

Snel voorstel binnen 14 dagen

ZeeBraBouw vertegenwoordigt ontwerpbureau Brummelhuis in Zeeland en Brabant. Het bureau optimaliseert vrije ontwerpen en maakt schetsplannen en bouwtekeningen voor uw nieuwe (half)vrijstaande woning. Al binnen 14 dagen na ons inventarisatiegesprek ontvangt u vrijblijvend een ontwerp en een prijs. Brummelhuis is een dochteronderneming van Bouwfonds, Nederland’s grootste woningbouwer.